Etelä-Korea

Suomalainen foorumi Etelä-Koreasta ja korean kielestä
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  
Etelä-Korea

Etelä-Korea - Rekisteröitymissopimus


Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.
1. Noudata foorumille kirjoittaessasi Suomen lakia.2. Kohtele muita foorumin jäseniä ihmisinä.3. Foorumin virallinen kieli on suomi ja tämän takia toivon, että kaikki viestit lähetetään suomeksi. (Ellei ole toisin mainittu)4. Pysy aiheessa. Kirjoita ainoastaan sellaisia viestejä, jotka sopivat kunkin foorumin aiheeseen. Jos viestisi ei sovi mihinkään olemassa olevaan kategoriaan, se ei todennäköisesti kuulu tälle foorumille. Jos et ole varma sopiiko mielessäsi oleva keskustelu tälle foorumille, niin ota toki yhteyttä ylläpitoon ja kysy.5. Tarkista ennen uuden aiheen aloittamista haulla onko samasta aiheesta jo olemassa keskustelua. Päällekäiset keskustelut ovat kiellettyjä. Otsikoi uusi aihe keskustelun sisältöä kuvaavasti.6. Värien käyttö on sallittu, mutta ethän kikkaile tekstin koolla viesteissäsi. (Ellei ole kysymys esim. syntymäpäivätoivotuksesta) Vältä kuitenkin mieluiten hyvin kirkkaita värejä; niitä on näet ikävä lukea.7. Älä kirjoita onlinereita eli muutaman sanan mittaisia, turhia viestejä. Jos sinulla ei ole aiheeseen liittyen mitään sanottavaa, jätä viestisi kirjoittamatta.8. Saman käyttäjän peräkkäispostitukset ovat kielletty.9. Ethän käytä liikkuvia käyttäjäkuvia (avatar). Kuvat allekirjoituksissa ovat sallittuja. Ethän kuitenkaan käytä liikkuvia bannereita? Avatarien maksimikoko on 100x100 px.10. Tällä foorumilla hymiöitä on vain rajoitetusti.11. Videoiden suoraan laittaminen on kielletty, sillä ne hidastavat sivujen latautumista. Laitathan linkkien kautta, kiitos.FANFICS-osio.1. Jos postitat muiden kuin itsesi fanficcejä, pidäthän huolen siitä, ettäolet saanut luvan. Kunnioitetaan muiden tekijänoikeuksia.2. Linkkien lähettäminen on NG. Eli ei siis hyvä juttu. Lähetäthän siis kyseiset fanficit kopioimalla alkuperäinen teksti ja sitten liittämällä se tänne foorumiin. (copy+paste, foorumilaiset!)3. Muistakaa pitää kieliasu sopivana. Englanti fanficeissä on sallittua.